Araba Kiralama İstanbul Saw

Araba Kiralama İstanbul Saw

Araba Kiralama İstanbul Saw

Araba kiralama İstanbul Saw, pratik ulaşım seçenekleri içerisinde yer alan ve doyasıya gezme imkanı sunan rent a car hizmeti, pahalı araçlarla seyahat imkanı sunuyor. Yol yorgunluğunu hissettirmeyen, klimalı, ısıtma sistemli ve abs özelliğine sahip konforlu araçlar, havalimanı oto kiralama kategorisinde kiraya verilmektedir. Şirketimiz, havalimanına uçağınızın iniş saatinde kiralık araçları teslim etmektedir. Tatiliniz bittiği zaman aracı havalimanında teslim edebilirsiniz. Kiralama işleminde, araçlar kiralama süresi bitmeden teslim edilmelidir.

 

 

Yolculuğunuz Keyifli Bir Seyahate Dönüşsün

 

Sınırsız gezme imkanı sunan havalimanı rent a car hizmeti, diğer ulaşım seçeneklerinde çok daha rahattır. Ayrıca özel aracınızla gezebileceğiniz her yeri rahatlıkla gezebilirsiniz. Firmamız sabiha gökçen araç kiralama işleminde dikkat edilecek hususlardan biri de segment konusudur. Araç filomuzda üst segment kategorisindeki araçların kira ücreti, diğer segmentlere oranla biraz daha yüksektir.

 

 

İstediğiniz Aracı Kiralayabilirsiniz

 

Filomuz, son model araçlardan oluşmaktadır. Aile tipi araçlardan, sport araç seçeneklerine kadar istediğiniz araç modelini filomuzda bulabilirsiniz. Kırsal kesimde gezinti yapacaksanız, altı yüksek jeep türü araçları kiralamalısınız. Yakıt tasarrufu yapan ekonomik araç seçenekleri de filomuzda yer alıyor.

Filomuzdaki bütün araçlar trafikte güvenli bir şekilde kullanılabilir. Kaskolu özelliklere sahip araçlarımızın, sanayi bakımı, temizlik, vergi ve sigorta gibi masrafları firmamız tarafından karşılanmaktadır.

 

 

Kira Sözleşmesi

 

İstediğiniz aracı seçtikten sonra sıra sözleşmenin imzalanmasına geliyor. Aracı kiralayan kişi sözleşme şartlarından sorumludur. İkinci şoför seçenekleri de bu kategoride tercih edilebilir. Aracın usulsüz kullanımı veya ticari maksatla kullanımı, sözleşme şartlarının ortadan kalkmasına neden olur.

Araç teslimatı zamanında gerçekleşmelidir. Sözleşmede belirtilen tarihten sonra araç teslimatı, ücrete tabidir. Trafik cezaları, köprü geçiş ücretleri, park ücretleri ve benzeri ücretler, aracı kiralayan kişiye aittir. Firmamızın deneyimli elemanları, kiralama işleminin sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesini sağlayacaktır. 

İlginizi Çekebilir
Whatsapp Telefon