Rent A Car İstanbul Sabiha Gökçen

Rent A Car İstanbul Sabiha Gökçen

Rent A Car İstanbul Sabiha Gökçen

İstanbul dünyanın başkenti olarak uluslararası lokasyonu oldukça güçlü bir şehirdir. Özellikle iş seyahati ya da turistik amaçlı seyahatlerde gerek yurt içi gerekse yurt dışı insanların en sık uğrak yeri olan İstanbul Sabiha Gökçen havaalanından diğer bölgelere ulaşım oldukça güçtür. Ancak son dönemlerde oldukça popüler olan araç kiralama hizmeti ile yolculuğunuzu hem konforlu hem de kaliteli olarak yapabilirsiniz. Firmamız sabiha gökçen araç kiralama hizmeti veren güvenilir bir firmadır.

 

 

Araç kiralama sırasında müşterinin isteğine bağlı olarak farklı kategorilerde araçlar tanıtılır. Çünkü müşteri talep ettiği aracı firmamızda bulması bizim için oldukça önemlidir. Bu noktada firmamız geniş bir araç filosuna sahiptir. Özellikle iş seyahati gibi kurumsal niteliği olan yolculuklarda yabancı turistler için son model araçların kiralama hizmeti firmamızda veriliyor. Dilerseniz araçlara yabancı dil bilen şoför tahsis edilebilir. Bu arada online sitemizden yada 7/24 hizmet veren çağrı merkezimizden kolaylıkla araç kiralayabilirsiniz.

 

 

 

Araç kiralama sırasında her iki taraf içinde bağlayıcılığı olan kira sözleşmesi mutlaka imzalanmalıdır. Firmamızdan en az bir gün araç kiralama hizmeti alınır. Bunun yanında kiralama iptali durumunda iki gün önceden firmamıza bildirmeniz halinde ödenen tutar tarafınıza iade edilir. Firmamızda kiralanan tüm araçlar sigortalı ve kaskoludur. Araç kiralamak isteyen kişinin mutlaka ehliyeti olmalıdır ve en az 23 yaşında olmalıdır.

 

 

Firmamızda araç kiralama ücretleri farklılık gösterir. Bunun nedeni ise kiralanacak araç tipidir. Çünkü firmamızda lüks araç, orta sınıf araç ve lüks araç sınıfı bulunur. Bunlar arasında lüks araç olarak isimlendirilen modellerde fiyatlar daha pahalı olur. Bu konuda bilgi almak için firmamızı arayınız.

İlginizi Çekebilir
Whatsapp Telefon