Sabiha Gökçen Airport Araba Kiralama

Sabiha Gökçen Airport Araba Kiralama

Sabiha Gökçen Airport Araba Kiralama

Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama işlemlerinin en fazla yapıldığı alanlardan biridir. Yurt dışından ülkemize gelenler ya da yurt içi seyahatlerinde bulunanlar bu alandan araç kiralama yapar. Araç kiralama işlemleri genelde kredi kartı ile yapılır. Firmamız araç kiralama işlemleri için kredi kartı dışında alternatifler de bulundurur.


Uygun Fiyatlar İle Araç Nasıl Kiralanır?


Araç kiralama işlemlerinde fiyatların uygun olması müşterilerimiz tarafından sıklıkla talep edilir. Araç kiralamada uygun fiyatlar kampanya dönemlerinde karşımıza çıkar. Bunun yanı sıra ekonomi sınıfı araçlar da son derece uygun fiyatlar ile kiralanır. Ayrıca araç kiralama kiralanan süre de fiyatlara etki eder.


Araç Kiralamada Neler Gereklidir?


Sabiha gökçen araç kiralama yapılırken şirketimiz gizlilik konusuna önem verir. Kiralama aşamasında şirketimiz bazı kişisel bilgilerinizi alır. Alınan bu bilgiler tarafımızdan son derece hassas şekilde saklanmaktadır. Bu bilgiler sadece kiralama işleminde kullanılır. Kiralama dışında herhangi bir kişisel veri asla kullanılamaz. Sürücü yaşı da araç kiralama için gerekli şartlar arasında yer alır. Araçlar kiralanırken yaş aralığı da araç sınıfına göre değişiklik gösterir. Ekonomik bir araç kiralamak isteyenlerden genelde 21 yaş sınırı istenir. Bu yaştan daha büyük olanlar ekonomi sınıfı araçları kiralayamaz. Orta ve üst sınıf araçlar için ise yaş sınırı 25 olacaktır. Şirketimiz bünyesinden orta ve üst sınıf araç kiralamak için en az 25 yaşta bulunmak gerekir. Aynı şekilde lüks araç kiralamak isteyenler ise 28 yaş üstünde bulunmalıdır.


Araç Kiralamada Ehliyet


Araç kiralama yapılırken ehliyet de en dikkate dilen konular arasında yer alır. Şirketimizden orta sınıf ya da ekonomik araç kiralamak isteyenler en az 2 yıllık ehliyet sahibi olmalıdır. Lüks araç kiralamak isteyenler için bu süre daha da yükselecektir. 3 yıldır ehliyeti bulunmayan kullanıcılar için şirketimiz tarafından lüks araç kiralaması yapılmaz.


Kiralamada Ek Sürücü Kuralları


Araç kiralama sonrasında araç kullanımı tek kişi tarafından gerçekleşir. Elbette isteğe bağlı olarak araç kullanımını birden fazla kişi de yapabilir. Ek sürücüler için kira sözleşmesinde kesinlikle bildirim yapılmalıdır. Bu şekilde kira sözleşmesi yenilenerek hazırlanır. Böylece ek sürücü de kasko sigorta kapsanma alınmaktadır. Yapılan kiralamada ana sürücüden istenen tüm şartlar ek sürücüden de istenir. Ehliyle kriterleri aynen ek sürücü için de geçerlidir.
Araç Kiralamada Kilometre Sınırı
Kiralanan araç için şirketimiz bir takım kurallar bulundurur. Bu kurallardan biri de kilometre için geçerlidir. Özellikle şehirler arası kullanım için bu sınır son derece önemlidir. Araç kiralanırken araçların sıralandığı listede kilometre sınırları da görülür. Burada belirli kilometre sınırı yer alır. Bu sınır aşıldığında ise ek ücretler müşterilere yansır. Sınırın geçilmesi halinde kilometrede 50 kuruş civarı fiyat artışı yaşanır. Yapılan anlaşmaya göre sınırsız olarak araç kiralama da geçekleşir. Bu durumda müşterilerimiz için belirli bir kilometre sınırı yer almaz.


Ödeme Yöntemlerine Göre Araç Kiralama

 


Araç kiralanırken en fazla kullanılan yöntem kredi kartı ile ödeme yapmaktır. Müşterilerimiz genelde kendi rahatlıkları açısından ve firmamızın güveni açısından bu yöntemi kullanılır. Bu yöntemde kiralama ücretinin tamamı ya da bir kısmı kredi kartı ile gerçekleşir. Bunun yanı sıra banka havalesi ile de ödeme yapılır. Ödemenin tamamı ilk aşmada yapıldığında araç teslimi sırasında herhangi bir ödeme yapılmaz. Ne olursa olsun araç teslimi yapılırken kredi kartı ve ehliyetiniz yanınızda bulundurulmalıdır. Tüm ödeme yöntemleri için de bu durum geçerlidir. Tedbirden yanınızda ek kart olması avantaj sağlayacaktır.

Whatsapp Telefon