Sabiha Gökçen Araç Kiralama

Sabiha Gökçen Araç Kiralama

Sabiha Gökçen Araç Kiralama

Sabiha Gökçen havaalanı İstanbul Anadolu yakasında bulunan ve genellikle ülkemiz iç hat uçuşlarının gerçekleştirildiği bir havaalanıdır. Bu özelliği ile ülkemizin en işlek havaalanı özelliğine sahiptir. Çeşitli nedenlerle uçaktan Sabiha Gökçen havaalanına iniş yaptığınızda, istediğiniz yere gidebilmeniz için bir araca ihtiyacınız olacaktır. Sabiha Gökçen Araç Kiralama şirketimiz geniş araç filosu ile sizlere hizmet vermektedir. İstediğiniz marka ve modelde araç seçimi yapabilir ve istediğiniz kadar kiralama yapabilirsiniz. Profesyonel hizmet anlayışımız ile sizlere ihtiyacınıza uygun aracı ayarlayacağız ve sizler İstanbul turunuzu aracımızla rahatlıkla atabileceksiniz.

 

 

Sabiha Gökçen Araç Kiralama

İstanbul’a iş görüşmeleri için gelmişseniz, iki farklı adres arasında farklı ulaşım araçları kullandığınızda çok fazla zaman harcayacaksınız. Araç kiralama yaparak ulaşımlarınızı daha kolay ve kısa sürede yaparak istediğiniz yere istediğiniz zamanda ulaşabilirsiniz. Sabiha Gökçen havaalanına iniş yaptığınızda araç kiralama işlemleri için çok sayıda kiralama firması ile karşılaşacaksınız. Önemli olan güvenli hizmet alabilmek ve istediğiniz aracı kiralayabilmenizdir. Firma elemanlarımız sizlere tüm segmentlerdeki araç seçeneklerini ekonomik fiyatlarda sunacaklardır. Ayrıca gitmek isteğiniz yer için sizlere en uygun güzergahları çizecekler, sizlerin rahat ulaşımını sağlayacaktır.

 

 

Sabiha Gökçen Araç Teslimi

Sabiha Gökçen araç kiralama ofisimizden kiralamış olduğunuz aracınızı, tüm işleriniz bittikten ve İstanbul’dan ayrılmak için tekrar Sabiha Gökçen havaalanına geldiğinizde ofisimize teslim edebilirsiniz. İstanbul’un birçok yerinde firmamızın ofisleri bulunmaktadır. Müşteri hizmetlerimiz ile iletişim kurarak bulunduğunuz yeri belirtmeniz ve aracı teslim edeceğini söylemeniz durumunda, size en yakın ofisimizin adresi verilecektir. Özel durumlarda ise bulunduğunuz yere ofis elemanlarımız gelecek ve aracı sizin bulunduğunuz yerde gerekli kontrolleri yaptıktan sonra teslim alacaktır. Bu hizmetimiz müşterilerimizin en çok sevdiği hizmettir. Ayrıca Sabiha Gökçen ofisimizden kiralamış olduğunuz aracı farklı illerdeki havaalanlarında bulunan ofislerimize de teslim edebilirsiniz.

 

 

Sabiha Gökçen Araç Kiralama Ücretleri

Araç kiralama firmaları, kiralama ücretlerini araç marka ve modeline göre, kullanım süresine göre günlük olarak hesaplamaktadır. Firmamız müşteri memnuniyetini artırmak için, uzun süreli kiralama işlemlerinde gün sayısı arttıkça ücretlerde indirimler yapmaktadır. Ayrıca fiyatlarımıza sınırsız km kullanma hakkı bulunmaktadır. Tüm araçlarımız sigortalı ve kaskoludur. Aylık kiralamalarda km limiti olarak 3000 km üzerinden hesaplamalar yapılmaktadır. Araçlarımız kiraya verilirken depoları tam dolu olarak verilir ve köprü geçiş ücretleri hesaplanarak fiyata eklenir. Araçlarda kartlı geçiş sistemi bulunduğu için geçişlerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz. Kiralama yapabilmeniz için en az 21 yaşında olmanız ve ehliyetinizin bulunması gereklidir.

Whatsapp Telefon