Sabiha Gökçen Araç Kiralama Range Rover

Sabiha Gökçen Araç Kiralama Range Rover

Sabiha Gökçen Araç Kiralama Range Rover

Sabiha Gökçen Araç Kiralama range rover oto kiralama hizmeti, lüks araçlarla konforlu yolculuğun ilk önemli adımıdır. Lüks ve aynı zamanda servet değerindeki araçları filosunda barındıran firmamız, online rezervasyon seçenekleriyle oto kiralama hizmeti vermektedir. Havalimanı kiralama seçenekleriyle, seyahatinize lüks araçlarla devam etme imkanı sunan şirketimiz, istediğiniz aracı adresinize gönderiyor.

 

 

Araç Tercihi

Tatil için veya seyahat için araç kiralamaya karar verdiyseniz, araca binecek kişi sayısına uygun aracı tercih etmelisiniz. Kişi sayısına uygun aracın tercih edilmesi, yolculuk esnasında problem yaşamanızı engelleyecektir.

 

 

Kullanım problemi yaşamayacağınız aracı seçmeniz, huzurlu bir tatilin ilk önemli adımıdır. Filomuzda yer alan tarzı araç seçeneklerinden istediğinizi kiralayabilirsiniz. Tercih ettiğiniz aracı firmamız istediğiniz adrese getirmektedir. İsterseniz aracı havalimanına getirebiliriz. Hizmette kaliteyi tercih eden firmamız, filosunu güncellemektedir.

 

 

Şehir dışında kırsal kesimde araç kullanacaksanız tabanı yüksek araçları tercih etmelisiniz. Tabanı alçak olan araçlar, kırsal kesimde kullanılamaz. Bu nedenle tabanı yüksek sabiha gökçen araç kiralama range rover tarzı araçları tercih edebilirsiniz. Bu araçlar hem kırsal kesimde, hem de şehir içinde problemsiz bir şekilde kullanılabilir.

 

 

Kiralama Esnasında Sözleşme İmzalanıyor

İstediğiniz aracı seçtikten sonra sıra sözleşmeye gelmektedir. Sözleşmede, aracı kiralayan kişinin kimlik bilgileri, aracı kullanacak kişilerin kimlik bilgileri, aracın kimlik bilgileri, kiralama süresi ve kiralama ücreti eksiksiz bir şekilde yazılmaktadır. Kiralama hizmetinde, günlük, aylık ve yıllık kategori değerlendirilmektedir. Süre uzadıkça indirim söz konusudur.

 

 

Sözleşme kurallarına uygun şekilde araç kullanılmalıdır. Sözleşmeye aykırı araç kullanıldığı zaman sözleşme feshedilmektedir. Aracı kiralayan kişi dışında kimse kullanamaz. Kullanacak kişi varsa, sözleşmeye eklenmelidir. Sözleşme tarihinden itibaren kira süresi başlamaktadır. Kira süresi bitmeden araç teslim edilmelidir. Hizmette kaliteyi tercih eden firmamız, sorunsuz kiralama hizmeti sunmaktadır.

 

 

7/24 Çözüm Üretiyoruz

Kiralanan aracın ticari amaçla kullanılması veya başka bir amaçla kullanılması, sözleşmenin feshedilmesine neden olacaktır. Çalınma, çekilme veya kaza gibi durumlarda firmamızı aramanız gerekir. Kaza veya arıza durumunda sizin için takviye araç temin edebiliriz.

 

 

Firmamız, aracın MTV, sigorta ve bakımlarından sorumludur. Kiralayan kişiler, trafik cezaları, gişe ve park ücretleri gibi masraflardan sorumludur. Kiraladığınız araçla, Türkiye sınırlarında istediğiniz gibi gezebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir
Whatsapp Telefon