Sabiha Gökçen Araç Kiralama Şirketleri

Sabiha Gökçen Araç Kiralama Şirketleri

Sabiha Gökçen Araç Kiralama Şirketleri

Sabiha Gökçen araç kiralama şirketleri arasında Sabiha Gökçen Car Rental firmamız elbette 20 yıllık deneyimi ve 200 aşkın araç filosuyla oldukça fark oluşturmaktadır. Şimdi araç kiralarken nelere dikkat etmemiz gerektiğini sıralayalım.

 

 

Rent A Car Kaskosu

Herhangi bir araç kiralama firmasına gittiğinizde soracağınız ilk önemli soru aracın rent a car kaskosu olup olmadığıdır. Çünkü bireysel kasko ve rent a car kaskosu arasında farklar mevcuttur. Herhangi bir problem yaşanması halinde size ektra maliyetler yükleyebilir. O yüzden ren a car kaskosu çok önemlidir. 

 

 

Yeni Araçları Tercih Edin

Sabiha Gökçen Car Rental olarak Sabiha Gökçen Araç Kiralama yaparken araçların bulunduğunuz yıl itibariyle en fazla 3 yıllık olmasına dikkat ediniz. Araç garanti süresi kapsamının içerisinde ve tüm bakımları yapılmış bir araç olmasına dikkat ediniz. Gerektiğinde son bakım tarihi veya kaçıncı km de bakım yapıldığını kontrol edin. 

 

 

 

Kaportayı Kontrol Edin

Sabiha gökçen havaalanında araç kiralama yaparken bir diğer husus ise aracınızı alırken kaportasını kontrol etmenizdir. Kaportada meydana gelen kırık, çizik ve çatlakları mutlaka araç kiralama firmasına göstererek sözleşmeye muhakkak not aldırmanız sizin açınızdan faydalı olacaktır. Çünkü bu rent a car firması tarafından da farkedilmesse dönüş yaptığınızda size ek bir maliyet olarak yansıyabilmektedir.

 

 

Yakıt Durumu

Yakıt durumu genel olarak boş aldıysanız boş, dolu aldıysanız dolu şekilde teslim edersiniz. Sözleşme bulunan yakıt kısmına doluysa dolu, boş ise boş, kısmi doluysa ona göre sözleşmede bu durumu mutlaka belirtmeniz gerekmektedir. 

Whatsapp Telefon