Sabiha Gökçen Araç Kiralama Yol Yardım

Sabiha Gökçen Araç Kiralama Yol Yardım

Sabiha Gökçen Araç Kiralama Yol Yardım

Birçoğumuz araçlarımız ile uzun yol yaparız. Bu yolculuk esnasında herhangi bir sıkıntı yaşamak istemeyiz. Bu nedenle aracımızın bakımını yaptırıp öyle yola çıkarız. Fakat her ne kadar tedbirli davransak ta bakım sırasında fark edilmeyen veya lastik patlaması ya da yakıt bitmesi gibi sürprizler yaşanabilir. Bu gibi durumlarda yol yardım hizmeti imdadınıza yetişecektir.

 

 

Firmamız sabiha gökçen araç kiralama yol yardım hizmetini gerçekleştiren ve işini ciddiye alan firmaların çoğu hizmetlerini sürekli geliştirmekte ve müşterilerinin mağduriyetlerini kısa sürede gidermektedirler. Herhangi bir araç herhangi bir sebepten dolayı yolda kalabilir. Araçta oluşan arızaların büyük bir kısmı yol yardım ekipleri tarafından olduğu yerde giderilmekte ve müşterinin yola devam etmesi sağlanabilmektedir. Fakat bazı durumlarda onarım için aracın servise çekilmesi gerekir. Yol yardım ekibi çekici ile aracınızı en yakın servis noktasına götürmekte ve bu süre zarfında aracın onarımı tamamlanıncaya kadar takibini yapmaktadır.

 

 

Yol yardım hizmetleri çerçevesinde akü takviyesi, lastik değişimi, yakıt takviyesi hizmetleri de sunulmakta hiçbir şekilde araç sahibi zor durumda kalmamaktadır. Geniş yedek parça yelpazesi ile aracınızın orijinal yedek parçaları bulunmakta ve tecrübeli ustalar aracınızın onarımını en iyi şekilde gerçekleştirmektedir. Yolda kalmak diye bir şey artık sürücüler için eziyet olmaktan çıkmaktadır. 7/24 ulaşabileceğiniz acil yol yardım servisleri ile seyahat planınızda aksama olmadan ve düşük maliyetler ile aracınız yola devam edebilir duruma getirilmektedir.

İlginizi Çekebilir
Whatsapp Telefon