Sabiha Gökçen Araç Kiralamayı Neden Seçmeliyim ?

Sabiha Gökçen Araç Kiralamayı Neden Seçmeliyim ?

Sabiha Gökçen Araç Kiralamayı Neden Seçmeliyim ?

Uçakla seyahat edilen özellikle uzak mesafeler kat edilerek yapılacak tatiller planlayan tüketiciler arasında yeni bir akım yayılmaktadır. Kendi araçlarını binlerce kilometre kullanmak istemeyen bu tüketiciler, tatile giderken kiralama firmalarının kapısını çalmaktadır. Bu durumun bir kaç popüler nedeni vardır. Birincisi, ailelerle veyahut büyük arkadaş gruplarıyla yapılan tatillerde mevcut araçların bagaj hacimleri yetersiz kalmaktadır. Bir diğer neden ise araba sahibi olmayan kullanıcıların otobüslerle seyahat ederek tatile gitmek konusundaki olumsuz düşünceleridir.

 

Sabiha Gökçen Araç Kiralama

 

Bütün bunların sonucu olarak özellikle yaz aylarında Sabiha Gökçen Araç Kiralama firmalarına olan talep artmaktadır. Önceden rezervasyonu bulunmayan tüketiciler için işler daha karmaşık haller alabilmektedir. Kurumsal firmalardan araç bulamayan bu tüketiciler merdiven altı kiralama şirketlerinin ağına düşüp çeşitli kayıplara uğrayabilmektedir. Tatil için araba kiralarken nelere dikkat edilmesi gerektiğini inceleyelim.

 

 

Sabiha Gökçen Araç Kiralama

 

 

Sabiha Gökçen Araç Kiralama Araç Seçimi

Pek çok farklı tatilci gurubu bulunmaktadır. Kimileri tek başına tatil tercih ederken kimileri ise çok kalabalık gruplar olarak tatile giderler. Bu farklı tatilci gruplarının doğal sonucu olarak araç seçimi de çeşitlilik göstermektedir. En fazla iki kişiye kadar hatchback araçlar tercih edilebilir. Hatcback tercihi yakıtta ekonomi sağlarken, gidilen yerde park alanı arama derdine de bir nebze çözüm olmaktadır.

 

 

 

 

Ancak iki kişinin üzerinde bir grupla tatile gidiliyorsa bu araçlar yetersiz kalacaktır. Ailelerin genel tercihi ise büyük sedanlar veya hafif ticari araçlar olmaktadır. Daha büyük gruplar için birden fazla araç kiralamak mantıklı bir seçenek olarak önce çıksa da tek araç kiralama konusunda bir fikir oluştuysa tercih Volkswagen Caravelle gibi minibüslerden yana olmalıdır. Sabiha Gökçen Araç Kiralama firmamızda 200 araçlık geniş filosuyla bunları bulabilirsiniz.

 

 

Kiralanacak Firma Seçimi

Araç kiralama sürecinin en önemli kısmını firma seçimi oluşturur. Seçilen firma muhakkak kurumsal bir firma olmalıdır aksi taktirde ödenecek tek bedel kira bedeli olmayabilir. Miktar kısmı boş bırakılan senetlerle iş yapan pek çok rent a car firmasının varlığı bilinmektedir. Tüketiciler için büyük risk yaratan bu firmalar mutlu giden tatilinizi kabusa çevirebilirler.

 

 

 

 

Kurumsal firmalar rezervasyon sistemi ile çalıştığından ve tatil dönemleri çok yoğun talep olduğundan muhakkak önceden rezervasyon yapılmalıdır. İnternet üzerinden seçilen araçlar kiralama anında değişebildiği için, rezervasyon günü erken saatlerde firmaya gidilip rezervasyonunu yaptığınız araç için baskı kurmanız gerekebilir aksi taktirde hesapladığınızdan daha küçük bir otomobille tatile gitmek zorunda kalabilirsiniz. Fakat bu tarz sorunlar firmamız bünyesinde kesinlikle yaşamassınız. Aracı alana kadar ücret ödemez, araç tesliminde ödeme yaparsınız.

İlginizi Çekebilir
Whatsapp Telefon