Sabiha gökçen kredi kartsız araç kiralama

Sabiha gökçen kredi kartsız araç kiralama

Sabiha gökçen kredi kartsız araç kiralama

Sabiha Gökçen İstanbul gezi ya da is ziyaretleri için kolaylık ile araç kiralanabilir. Araç kiralamak bir nevi konforu kiralamak anlamına gelir. Dünyanın en güzel şehirleri listesinde bulunan İstanbul; her noktası, her ilçesi, her köşesi, sahip olduğu her tarihi ve kültürel yapısı ile farklı bir hikaye anlatır. İş için veya gezi kapsamında İstanbul’a geliniyor ise ve Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan inilecekse havalimanında bulunan ofisimizden size en uygun olan kiralık araba seçeneklerini inceleyebilir ve şehrin tadını çıkarmaya başlayabilirsiniz.

 


Nakit Ödeyerek Araç Kiralama


Tatillere giderken veya şehir içinde birkaç günlük iş için ya da günübirlik bir gezi için araç kiralama ideal bir yöntem olur. Kredi kartı ve havale dışında nakit araç kiralama işlemi de sunduğumuz ödeme şekillerinden biridir. Nakit ile araç kiralamak en basit yöntemlerden biridir. Müşterilerimiz öncelikle iletişim numaramızdan arayarak veya internet sitemiz üzerinden rezervasyonlarını gerçekleştirir. Rezervasyonda geçerli olan tarih ve saatte belirtilen lokasyona araç götürülür. Araç teslimi sırasında da nakit olarak ödeme gerçekleştirilir.


Araç Kiralama Koşulları


Araçlar genellikle oto kiralama şirketlerinden kiralanır. Kiralanan araç için araç kira sözleşmesi imzalanır. Aracı, kira sözleşmesinde ve aynı şekilde teslim formunda belirtilen kişiler sadece kullanılır. Aracın kullanımı için yapılan sözleşmede ismi belirtilmemiş olan herhangi bir üçüncü kişinin aracı kullanmasından dolayı meydana gelebilecek herhangi bir zarar garanti kapsamına girmez.


Araç Kiralamada Yaş ve Ehliyet Şartları


Araç kiralama koşulları arasında ayrıca sürücünün yaşı ve ehliyeti de yer alır. Sigorta şartları gereği araç sınıfına göre yaşlar değişkenlik gösterir. Ekonomik bir araç kiralayabilmek için en az 21 yaş şartı var iken orta ve üst sınıf araçlar için 25 yaş alt sınır olarak belirlenmiştir. Lüks ve büyük araçlar için ise kişinin en az 28 yaşında olması gerekir. Ehliyet kısmında ise ekonomik, orta sınıf ve üst sınıf bir araç kiralanacak ise kiralayacak kişinin en az 2 senelik ehliyete sahip olmaları gerekir iken lüks ve büyük araçlar için ehliyet süresi 3 seneye çıkıyor.


Verilen Ek Hizmetler


Araç kiralama hizmetinde ek olarak farklı ürünler de sağlanabilir. İstenen her ürün için el fiyatlar sözleşmeye geçirilir. Aracı kiralayan kişinin; bebek koltuğu, navigasyon, kar zinciri, mini hasar sigortası, hızlı geçiş sistemi kartı ve aracı farklı yere teslim etme gibi ek hizmetler isteyebilir. Kasko ve trafik sigortası firmamız güvencesi altındadır yakıt ise müşterinin aldığı andaki aracın sahip olduğu yakıt miktarı ile teslim etmesi gereklidir. Bu sektördeki uzun yıllardır sahip olduğumuz deneyim ve tecrübe ile yolcularımızın sabiha gökçen araba kiralama ihtiyacına cevap veriyoruz. En son model araçlarımız olduğu gibi daha bütçeli araçlarımız ile güvenli ve kaliteli araba kiralama anlayışı esasında çalışıyoruz. Tüm araçlarımıza güvenlilik açısından Full Kasko yapılır. Her geçen gün de araç filomuzu büyüterek firmamızı yeniliyoruz.

İlginizi Çekebilir
Whatsapp Telefon